Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De sprer løgner, bildet ble tatt for lenge siden

Ronaldo slår tilbake mot romanserykter med portugisisk playboymodell.

TUNG SERIESTART: Cristiano Ronaldo hadde uvanlig nok ikke en eneste avslutning i løpet av hele kampen mot Valencia i helga. Utenfor banen må portugiseren bruke energi på å slå tilbake mot rykter om privatlivet. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO
TUNG SERIESTART: Cristiano Ronaldo hadde uvanlig nok ikke en eneste avslutning i løpet av hele kampen mot Valencia i helga. Utenfor banen må portugiseren bruke energi på å slå tilbake mot rykter om privatlivet. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo scoret ett av målene da Portugal slo Panama 2-0 i en vennskapskamp sist onsdag.

Etterpå dro han på nattklubben Seven i Vilamoura, der han ifølge portugisiske medier ble sittende i timesvis med playboymodellen- og TV-kjendisen Rita Pereira.

Et bilde der Pereira tilsynelatende holder Ronaldo i hånda har satt ytterligere fart på ryktene om at det har oppstått en romanse.

Ronaldo: - Usannheter
Slikt blir selvsagt brukt for alt det er verdt i Barcelona-avisene foran kveldens supercupmøte mellom de to gigantene i spansk fotball. El Mundo Deportivo bruker formuleringer som «emosjonell krise», og spekulerer i om det er årsaken til portugiserens bleke innsats mot Valencia i seriepremieren. Der hadde han uvanlig nok ikke en eneste avslutning i løpet av kampen.

Ronaldo er kjæreste med den russiske supermodellen Irina Shayk, og sånn sett er skriveriene om flørten med Rita Pereira av den ubehagelige sorten for Real Madrid-profilen.

RONALDO-VENNINNE?: Ifølge portugisiske medier ble Rita Pereira og Cristiano Ronaldo sittende sammen i timesvis på nattklubben Seven sist onsdag. Et bilde der Pereira angivelig holder Ronaldo i hånda har satt ytterligere fart på romanseryktene, men Ronaldo sier bildet er flere år gammelt. Foto: Tina Paul/Camera Press/Scanpix
RONALDO-VENNINNE?: Ifølge portugisiske medier ble Rita Pereira og Cristiano Ronaldo sittende sammen i timesvis på nattklubben Seven sist onsdag. Et bilde der Pereira angivelig holder Ronaldo i hånda har satt ytterligere fart på romanseryktene, men Ronaldo sier bildet er flere år gammelt. Foto: Tina Paul/Camera Press/Scanpix Vis mer

I går valgte han å ta til motmæle på sin Twitter-profil.

- Her er vi i gang igjen... det ble i dag publisert usannheter om min ferieaktivitet basert på et bilde som ble tatt for noen år siden i USA. Dessverre er det ikke alle i pressen som sjekker kildene sine før de trykker løgner og blander datoer, skriver han.

- Så ikke ut som han var ferdig med ferien
Canal+-ekspert på spansk fotball, Petter Veland, tror ikke de negative skriveriene plager Ronaldo nevneverdig.

- Det er en av de negative sidene ved å være den han er, at det blir sånne skriverier hele tida. Jeg tror han er veldig klar over og bevisst over det, og ikke lar seg påvirke, sier han til Dagbladet.

Veland er imidlertid enig i at 27-åringen var et godt stykke unna sitt normale nivå mot Valencia i helga.

RONALDOS KJÆRESTE: Den russiske supermodellen Irina Shayk. Foto: Stella Pictures
RONALDOS KJÆRESTE: Den russiske supermodellen Irina Shayk. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han var ikke helt ferdig med ferien, så det ut som. Han kom ikke inn i kampen og dominerte ikke som vi er vant med. Det er mulig vi er litt for bortskjemt med gode prestasjoner, sier Veland.

Treffende nok sleit han tungt mot en spiller med samme etternavn som den portugisiske playmodellmodellen i 1-1-kampen - Joao Pereira.

- Det skal sies at han møtte Pereira, som har spilt og trent med ham i flere måneder i forbindelse med EM. Det er første gang siden bortekampen mot Racing Santander at han ikke hadde avslutninger, sier Veland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media