- De stjal to mål fra oss. Jeg vet ikke hvorfor

Dommerne i fokus igjen.

REDDET DAGEN: Oribe Peralta er mannen som skal skyte Mexico videre fra gruppe A. I dag levde han opp til forventningene da Mexico slo Kamerun 1-0 i øsende regnvær i Natal. Foto: EPA/KAMIL KRZACZYNSKI/NTB SCANPIX
REDDET DAGEN: Oribe Peralta er mannen som skal skyte Mexico videre fra gruppe A. I dag levde han opp til forventningene da Mexico slo Kamerun 1-0 i øsende regnvær i Natal. Foto: EPA/KAMIL KRZACZYNSKI/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mexico-Kamerun 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Etter at Brasil, med litt assistanse fra kamplederen, fikk en oppskriftsmessig start på mesterskapet, skulle Kamerun og Mexico gjøre opp om de resterende åpningspoengene i gruppe A.

Dessverre så det lenge ut til at dommeren igjen skulle havne i søkelyset, men så viste Oribe Peralta hvorfor han startet på topp foran Manchester Uniteds Javier Hernandez da han klinket inn kampens eneste scoring.

- De stjal to mål fra oss. Jeg vet ikke hvorfor. Uansett lot vi oss ikke skremme av det. Nå har vi tre poeng som vi kan ta med oss videre inn i neste kamp, sa landslagssjef Miguel Herrera.

Dommer i fokus Og det var «El Tri» som startet kampen best. Ved gjentatte anledninger løp de nærmest ringer rundt Kamerun-spillerne, og like etter at ti minutter var spilt så det ut til at de skulle få betalt.

Giovanni dos Santos møtte et innlegg fra høyre på vakkert vis, og klinket kula i mål bak Charles-Hubert Itandje, men linjemannen hadde vinket. Reprisene viste at det var en hårfin avgjørelse som kunne gått begge veier.

Etter annulleringen våknet Kamerun noe, og ut av ingenting dukket også Samuel Eto'o opp. Benoit Assou-Ekotto kom seg løs og fant spissveteranen i boksen, men skuddet til måltjuven traff den mexikanske stolpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer