PÅ SKINNER: Ronny Deilas første måneder som Celtic-trener gikk alt annet enn på skinner. Nå er den trøblete innledningen et tilbakelagt kapitel for alle involverte. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski
PÅ SKINNER: Ronny Deilas første måneder som Celtic-trener gikk alt annet enn på skinner. Nå er den trøblete innledningen et tilbakelagt kapitel for alle involverte. Foto: AP Photo/Czarek SokolowskiVis mer

- De svake resultatene synes veldig lenge siden. Nå går vi for å vinne tre titler

Celtic-veteran Commons.

Ronny Deilas første måneder som Celtic-trener gikk alt annet enn på skinner. Nå er den trøblete innledningen et tilbakelagt kapitel for alle involverte.

Søndag tok Celtic sesongens første trofé med 2-0-seieren over Dundee United på Hampden Park, og onsdag kan laget ta et sjumilssteg mot en ny pokal med seier over samme lag.

Den første FA-cupkvartfinalen lagene imellom endte 1-1, og dermed er det duket for omkamp. Der må et formsterkt Celtic-mannskap finne seg i å være klar favoritt.

Veteranen Chris Commons scoret det ene målet og var banens bestemann i søndagens cupfinale. Han innrømmer at startproblemene under klubbens norske trener for lengst er glemt.

- De svake resultatene i starten av sesongen synes veldig lenge siden. Nå løfter vi trofeer og går for å vinne tre titler, sier han.

Roser offensiv Deila 31-åringen er samtidig klar på at folk fortsatt ikke har sett det beste av Deilas mannskap.

- Vi har ikke nådd toppen ennå og skal fortsette å utvikle oss. Man må hele tiden jobbe for å bli bedre, sier han.

Ronny Deila har vært krystallklar på at han ønsker seg tre titler i sin første sesong i Glasgow, og at han har mannskapet som kan innfri ønsket. Commons applauderer sin norske sjefs offensive innstilling.

- Alle managere som kommer hit vil ha det (tre titler). Det at Ronny sier det så tydelig, handler om tilliten han har til spillerne sine, sier han.

Ingen enkel reise 31-åringen, som på nyåret forlenget sin kontrakt med Celtic, heller samtidig kaldt vann i blodet på dem som tror veien til de tre titlene blir enkel.

- Vi har mange kamper igjen, og kommer vi oss gjennom kampen onsdag, venter det et nytt lag som vil stoppe oss, sier han.

Ronny Deila er trygg på laget sitt og avfeier at han har noen ess i ermet foran den viktige sesongavslutningen.

- Jeg er ikke opptatt av å skulle overraske motstanderne våre. Jeg ønsker at de skal frykte oss fordi de vet hva som kommer, sier han.

(NTB)