- De tar imot dritt underveis, men klarer likevel å vinne

Fotballgutta lot seg imponere av håndballjentene. Her er deres OL-høydepunkter.

SNUDDE MOTGANGEN: Fotballgutta er imponerte over hvordan Camilla Herrem og håndballjentene klarte å vende den dårlige trenden i OL før det var for seint. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SNUDDE MOTGANGEN: Fotballgutta er imponerte over hvordan Camilla Herrem og håndballjentene klarte å vende den dårlige trenden i OL før det var for seint. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se Norge - Hellas kl. 20: Kjøp tilgang og se landskampen vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer blant annet alle kamper i Tippeligaen.

ULLEVAAL (Dagbladet): Flere av de norske landslagsspillerne forbereder seg til en ny sesong i fotball-Europa.

Men de fleste av dem fikk tid til å følge med på OL som ble avsluttet søndag.

Her er landslagsguttas høydepunkter fra mesterskapet:

- Gullet til Eirik Verås Larsen var det største. Samtidig var det stort med sølvet til fekteren (Bartosz Piasecki). Det var fantastisk å se ham i semifinalen og i finalen, sier John Arne Riise til Dagbladet.

Gullet til håndballjentene etter finalen mot Montenegro henger også høyt hos mannen som i dag spiller sin landskamp nummer 104.

- Jeg trodde ikke håndballjentene skulle klare det etter innledningen i gruppespillet. Da var jeg skeptisk. Jeg kjenner en del av spillerne, og spesielt Camilla Herrem var entusiastisk underveis. Det var ekstra kult at de snudde trenden, sier Riise.

- Norge sleit i gruppespillet og spilte ikke slik de bruker å gjøre. Jeg har fulgt de i mange år og følger med på stort sett alle kampene. Jeg var litt småskuffa og tenkte «faen, aldri i verden at vi vinner dette». Men de viste seg fra en helt annen side i finalespilet, sier Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer