Tour of Norway:

- De tenker sykkelritt på en tøffere måte

Audun Brekke Fløtten klar for Tour of Norway med sitt danske lag.

USIKKER PÅ FORMEN: Audun Brekke Fløtten, før starten på den første etappen av Tour of Norway. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
USIKKER PÅ FORMEN: Audun Brekke Fløtten, før starten på den første etappen av Tour of Norway. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SVELVIK (procycling.no): Utover de norske kontinentallagene og utenlandsproffene har man også Audun Brekke Fløtten til start i Tour of Norway, for det danske kontinentallaget Team Virtu Cycling.

Etter å ha kjørt inn flere gode resultater i løpet av fjorårssesongen - blant annet med seier i UCI-rittet Fyen rundt - så endte han opp i det danske laget, etter at hans daværende arbeidsgiver, Uno-X, valgte å satse tyngre mot U23-ryttere.

LES OGSÅ: Arvesen nøkkel da norsk 27-åring landet dansk kontrakt

Nordmannen har hatt 17 rittdager så langt denne sesongen, men fått fire DNF (Did Not Finish). Han forteller til procycling.no at han er usikker på formen foran det norske etapperittet.

- Hva er grunnen til at du er usikker? Sykdom eller sånt?

- Det har vært litt småkluss i vårsesongen. Ikke fått noe flyt i det. Av den grunn så har jeg havnet litt bakpå i treningsarbeidet og er litt ekstra usikker, rett og slett.

Tour of Norway kan du følge LIVE hos procycling.no hele uken!

Dansk formrytter

Selv om 27-åringen er usikker på egen form, går det danske laget inn i rittet med selvtillit. Den tidligere danske mesteren Alexander Kamp har allerede vist god form på norsk jord denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer