Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De to igjen?

Campbell og Ferdinand forbauset over svenskebråket.

BREMEN (Dagbladet.no): Det svenske landslaget har gjort sitt beste for å tone ned garderobebråket mellom Fredrik Ljungberg og Olaf Mellberg de siste dagene.

- Det er bra med litt diskusjon, har vært gjennomgangsmelodien fra den svenske leiren - selv om verken Mellberg eller Ljungberg har lagt skjul på at de er alt annet enn venner privat.

Nysgjerrige

Men om svenskene tilsynelatende tar bråket med knusende ro, ble Sol Campbell og Rio Ferdinand skrekkelig nysgjerrige da Aftonbladet fortalte om garderobefeiden.

- Fortell, hvilke spillere var innblandet, spurte Ferdinand.

- Ljungberg og Mellberg, lød svaret.

Sol Campbell trodde knapt hva han hørte, ifølge den svenske tabloidavisa.

- Hva? Det er jo utrolig. Det var jo dem for fire år siden også, sa Campbell lattermildt og ristet på hodet.

I går avslørte fotballbloggen baraben.com hvilke flere spillere som var sentrale da Mellberg og Ljungberg nesten føk i tottene på hverandre.

Kilder tett på det svenske landslaget har i svensk presse avslørt at klimaet har kjølnet betraktelig den siste tiden, og at klikkene bare blir sterkere.

Usikre på Sverige

Svenskene selv tror de vil komme styrket ut av det som skjedde etter Trinidad-kampen.

Campbell er ikke like sikker.

- Det høres ikke bra ut. Men det trenger ikke bety så mye for fortsettelsen, vanligvis klarer man å skvære opp og komme seg videre i løpet av en lang turnering, sier han.

England møter Sverige i den siste kampen i gruppespillet 20. juni. Da er engelskmennene trolig allerede klare for åttendelsfinale, så lenge de slår Trinidad & Tobago på torsdag.

Sverige møter Paraguay i sin neste kamp - og de fleste tror Sverige må vinne den kampen for å føle seg trygge på avansement.

IKKE BESTEVENNER: Fredrik Ljungberg og Olaf Mellbergs «opphetede diskusjon» overrasker de engelsek kollegene deres.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media