- De tok Malta fra hverandre da de hadde ballen, og viste seg som konstante trusler

King og Dæhli hylles i maltesiske aviser.

HYLLES: Maltesiske aviser - her ved Times of Malta (t.v.) og The Malta Independent (t.h.) - er svært imponerte over Joshua Kings innsats i går. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
HYLLES: Maltesiske aviser - her ved Times of Malta (t.v.) og The Malta Independent (t.h.) - er svært imponerte over Joshua Kings innsats i går. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. JULIAN'S (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo kunne endelig juble, da Norge valset over Malta og vant 3-0 i går kveld.

De norske gutta startet EM-kvalikkampen på smånervøst vis, men etter at Mats Møller Dæhli pirket inn 1-0 halvveis i første omgang, var det aldri noen tvil.

Joshua King scoret to mål og noterte seg for en målgivende, og ble belønnet med en åtter på dagbladbørsen i en match Norge hadde stort sett stålkontroll hele veien.

Etterpå innrømmet Blackburn-spilleren at det var deilig at det endelig løsnet, etter at han har slitt med å finne veien til nettmaskene i en lengre periode.

- Om man ikke får spille kan man gi opp og slaske på trening eller gi hundre prosent. Det gjør meg bare mer sulten og jeg jobber enda hardere på trening nå. Endelig løsner det, så det er godt og gøy for meg og bra for laget, for da kan jeg bidra med det jeg er best på, sier han.

Hyllest Også flere av lagkameratene var imponerte over King i går. Mats Møller Dæhli er imidlertid ikke spesielt overrasket over Kings storspill:

- Jeg har kjent ham lenge, og i dag ser man hvilket potensial han har. Jeg mener han er god nok til å spille i Championship, sier Møller Dæhli til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer