Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Så fotballkamp fra badestamp

De tre jentene går verden rundt etter dette stuntet

Så kampen mellom Hobro og FC København i badestamp.

SÅ KAMP I BADESTAMP: Tre jenter fra Hobro så oppgjøret mellom nettopp Hobro og FC København fra badestamp. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet
SÅ KAMP I BADESTAMP: Tre jenter fra Hobro så oppgjøret mellom nettopp Hobro og FC København fra badestamp. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke bare i Norge vi får merke kulda akkurat nå. Også i Danmark byr den på problemer. Noe uvanlig er det at gradestokken bikker under minus ti grader. I tillegg har det vært mye vind og snø.

Ekstra Bladet skriver at Superligaen har problemer med å skaffe tilskuere - muligens på grunn av været. Men klubben Hobro fant denne uka en løsning.

Tre jenter satt nemlig i en badestamp under kampen mellom Hobro og Ståle Solbakkens FC København. I den var det naturligvis varmt vann, og det ble dermed levelig å se kamp.

TROSSET KULDA: Tre jenter som vant en konkurranse og fikk se kamp fra boblebad. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet
TROSSET KULDA: Tre jenter som vant en konkurranse og fikk se kamp fra boblebad. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet Vis mer

Facebook-konkurranse

De jentene fikk sitte i badestampen etter å ha vunnet en konkurranse på Facebook. Jentene fikk også fri bar.

- Responsen var helt vanvittig. Vi nådde kanskje mellom 1000 og 3000 visninger på Facebook, sier kommunikasjonsansvarlig i klubben, Daniel Lindemann Jakobsen, til Ekstra Bladet.

Stuntet går nå verden rundt. Saken er omtalt i Storbritannia, Tyskland og Russland, blant annet.

- Vi har lest om det overalt. Vi har også vært i kontakt med en fra Russland. Vi snakket om at han måtte da ha sett det der i Russland før, sier Jakobsen.

FCK vant

Britiske The Sun gjør et stort nummer ut av snøstormen, og kaller danskene for et robust folkeslag.

«Etter at kampen var i gang, skiftet disse tre jentene fra boblejakker til bikini», skriver avisa.

FC København vant for øvrig kampen 2-0.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!