SÅ KAMP I BADESTAMP: Tre jenter fra Hobro så oppgjøret mellom nettopp Hobro og FC København fra badestamp. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet
SÅ KAMP I BADESTAMP: Tre jenter fra Hobro så oppgjøret mellom nettopp Hobro og FC København fra badestamp. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra BladetVis mer

Så fotballkamp fra badestamp

De tre jentene går verden rundt etter dette stuntet

Så kampen mellom Hobro og FC København i badestamp.

(Dagbladet): Det er ikke bare i Norge vi får merke kulda akkurat nå. Også i Danmark byr den på problemer. Noe uvanlig er det at gradestokken bikker under minus ti grader. I tillegg har det vært mye vind og snø.

Ekstra Bladet skriver at Superligaen har problemer med å skaffe tilskuere - muligens på grunn av været. Men klubben Hobro fant denne uka en løsning.

Tre jenter satt nemlig i en badestamp under kampen mellom Hobro og Ståle Solbakkens FC København. I den var det naturligvis varmt vann, og det ble dermed levelig å se kamp.

TROSSET KULDA: Tre jenter som vant en konkurranse og fikk se kamp fra boblebad. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet
TROSSET KULDA: Tre jenter som vant en konkurranse og fikk se kamp fra boblebad. Foto: Claus Bonnerup / Ekstra Bladet Vis mer

Facebook-konkurranse

De jentene fikk sitte i badestampen etter å ha vunnet en konkurranse på Facebook. Jentene fikk også fri bar.

- Responsen var helt vanvittig. Vi nådde kanskje mellom 1000 og 3000 visninger på Facebook, sier kommunikasjonsansvarlig i klubben, Daniel Lindemann Jakobsen, til Ekstra Bladet.

Stuntet går nå verden rundt. Saken er omtalt i Storbritannia, Tyskland og Russland, blant annet.

- Vi har lest om det overalt. Vi har også vært i kontakt med en fra Russland. Vi snakket om at han måtte da ha sett det der i Russland før, sier Jakobsen.

FCK vant

Britiske The Sun gjør et stort nummer ut av snøstormen, og kaller danskene for et robust folkeslag.

«Etter at kampen var i gang, skiftet disse tre jentene fra boblejakker til bikini», skriver avisa.

FC København vant for øvrig kampen 2-0.