De trodde ikke han kunne trene jenter

Nå er Thorir Hergeirsson (50) på vei mot ny suksess.

FOR HISSIG:  Marit Breivik  spurte noen håndballvenner som kjente miljøet på Elverum om de trodde denne islendingen kunne trene et jentelag. Svarene hun fikk var nei - han var for hissig. Foto: BJØRN LANGSEM
FOR HISSIG: Marit Breivik spurte noen håndballvenner som kjente miljøet på Elverum om de trodde denne islendingen kunne trene et jentelag. Svarene hun fikk var nei - han var for hissig. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): - Vi er closer than yesterday, men vi er ikke there yet, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Det er dagen etter seieren mot Danmark, Norge stuper inn i  hovedrunden i EM med full pott - fire poeng - og nasjonens 25. semifinale (!) på 31 mesterskap siden VM-bronsen i 1986 er innen rekkevidde.

Thorir Hergeirsson leder håndballjentene i sitt sjuende mesterskap, siden han overtok for Marit Breivik før VM i 2009 - etter å ha vært assistenten hennes siden 2001.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer