Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De tyske jentene gjorde rent bord på hjemmebane

Nedtur for de norske i Hochfilzen.

VANT: Tyske  Franziska Hildebrand vant sprinten i Hochfilzen - foran to lagvenninner. Foto: EPA / CHRISTINE OLSSON / NTB Scanpix
VANT: Tyske Franziska Hildebrand vant sprinten i Hochfilzen - foran to lagvenninner. Foto: EPA / CHRISTINE OLSSON / NTB Scanpix Vis mer

Med 14 bom på totalt 50 skudd ble fredagens verdenscupsprint i skiskyting i Hochfilzen en gedigen nedtur for de norske jentene.

Fanny Horn Birkeland ble best av de norske på en 18.-plass. Hun ble slått med 54,4 sekunder av den tyske vinneren Franziska Hildebrand. Birkeland fikk to bom, en på hver av skytingene, mens den tyske vinneren var feilfri.

Tyskerne gjorde rent bord og tok de tre første plassene med Maren Hammerschmidt på annen- og Miriam Gössner på tredjeplass. Den eneste av dem som hadde en bom var Gössner på siste skyting. Det skilte 21 sekunder mellom dem i mål.

De norske måtte finne seg i å spille statistenes rolle i rennet. Verst var det for Marte Olsbu som ikke engang får gå jaktstarten lørdag etter å ha blitt nummer 71.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media