KOMFORTABELT: Tyskland tok en komfortabel seier mot Georgia i EM-kvalifiseringens gruppe D. Foto: AFP PHOTO / VANO SHLAMOV
KOMFORTABELT: Tyskland tok en komfortabel seier mot Georgia i EM-kvalifiseringens gruppe D. Foto: AFP PHOTO / VANO SHLAMOV Vis mer

De tyske verdensmesterne på topp i gruppa etter komfortabel seier

Mot Georgia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

• EM-kval gruppe D: Georgia - Tyskland 0-2

(Dagbladet): Tyskland var på papiret soleklare favoritter i EM-kvalifiseringsoppgjøret mot Georgia, men det gikk sin tid før de fikk hull på byllen.

Marco Reus hadde tidlig en kjempemulighet med et skudd i tverrligger, men bortsett fra det ble Georgia regelrett skutt i senk. En gang også bokstavelig talt, da Thomas Müllers skudd gikk rett i fjeset på Solomon Kverkvelia.

Og nettopp Marco Reus var det som sendte de regjerende verdensmesterne i ledelsen. Etter godt forarbeid av Mario Götze kunne Dortmund-spilleren dunke inn 1-0 fem minutter før pause.

Da begynte Georgia-spillerne å merke kjøret. Det var nesten heldig at de ikke lå under med mer til pause. Reus hadde nok en gang satt ballen i mål etter et nydelig tysk angrep, men midtbanespilleren var i offside idet ballen gikk i nettet.

Thomas Müller ville selvsagt ikke være noe dårligere enn lagkameraten, og la på til 2-0 for gjestene før pause.

Tyskerne fortsatte der de slapp etter hvilen. Marco Reus fortsatte å prøve og prøve og prøve. Men til tross for utallige forsøk, klarte han ikke å overliste Giorgi Loria i Georgia-målet.

Gjestene kunne dermed kontrollere inn en komfortabel 2-0-seier. Med denne seieren går Tyskland opp i teten i gruppe D, og står likt med sin nabo i øst, Polen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer