De vant en drømmedag med Marit Bjørgen

Og fikk servert mat av langrennsdronninga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNSVANN (Dagbladet): Da Marit Bjørgen skulle gi bort en drømmedag med seg selv til et idrettslag, fikk hun inn flere enn hundre velbegrunnede søknader om å få være med.

Sammen med Norges sjømatråd og Eksportutvalget for fisk valgte Marit ut Bøler Baskets jentelag i sekstenårsklassen til drømmedagen.

Den besto av lunsjlaging med Marit, før en god intervalløkt med langrennsdronninga på friidrettsbanen nedenfor Toppidrettssenteret ved Sognsvann i Oslo.

- Denne dagen har vist meg at man kommer langt med satsingen om man spiser riktig, og ved å gjøre enkle men harde øvelser, sier Emma Høeg Åslein på Bølers basketlag til Dagbladet.

For Marit lot dem ikke hvile mye etter lunsjen med laksetaco. Og etter den harde intervalløkta ute på banen bar det inn til nok et måltid med Marit som kyndig kokk.

På kjøkkenet hennes fikk Bøler-jentene nok et fiskemåltid av langrennsdronninga. Fisk er noe Marit er veldig opptatt av å promotere overfor barn og unge spesielt.

- Norsk ungdom er jo veldig glade i taco, så hvorfor ikke bytte ut kjøttdeigen med laks? Jeg er overbevist om at disse synes det var like godt, og kanskje bedre også, sier Marit til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer