De var tidenes norske guttelag. Dette gjør hver og en av dem nå

Dette er historien om en helt spesiell årgang fra den lille fotballklubben Rommen, som herjet seg til Europa, og hvordan det har gått med guttene i etterkant.

ET EVENTYR: Rommens G95-lag feirer en av mange triumfer. Dette bildet er tatt etter at de vant Adidas Cup. Foto: Privat.
ET EVENTYR: Rommens G95-lag feirer en av mange triumfer. Dette bildet er tatt etter at de vant Adidas Cup. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi var en liten klubb fra en T-banestasjon som kunne slå alle.

Ordene tilhører Robert Hagen. T-banestasjonen han snakker om er Rommen, nest siste stopp hvis du drar østover i Oslo med linje 4 eller 5 mot Vestli.

Hagen trente Rommens G95-lag, «tidenes beste norske guttelag».

Vi skrur tiden tilbake til søndag 21.mars 2010. Våren er i ferd med å melde sin ankomst i hovedstaden. Inne i Vallhall Arena, en halvtimes t-banetur unna Rommen, er det i ferd med å utspille seg et fotballeventyr når Rommen Sportsklubb høvler over Løv-Ham i Nike Cup-finalen. Det ender til slutt med 4-0-seier til Rommen, som dermed kvalifiserer seg for det «europeiske» Nike Cup-sluttspillet i Danmark noen uker etterpå.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer