<strong>TUNG DAG:</strong> Luis Suarez og Barcelona røyk ut av Champions League mot Liverpool. Reuters/Carl Recine
TUNG DAG: Luis Suarez og Barcelona røyk ut av Champions League mot Liverpool. Reuters/Carl Recine Vis mer

- De verste dagene i livet mitt

Luis Suarez trodde knapt det han så da Barcelona røyk ut av Champions League mot gamleklubben Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool snudde 0-3 til til 4-3 sammenlagt i Champions League-semifinalen mot Barcelona i mai, og gikk seinere helt til topps i turneringen.

Tidligere Liverpool-angriper Luis Suarez forteller nå at han var svært langt nede etter exiten på Anfield.

- Dagene tilbake i Barcelona var de verste i mitt liv og karriere sammen med VM i 2014, jeg ønsket å forsvinne fra verden, sier Suarez i et intervju med Marca som er gjengitt av Liverpool Echo.

Uruguay røyk for øvrig ut mot Colombia i åttedelsfinalen i VM for fem år siden.

- Jeg ønsket ikke å ta barna mine til skolen, alle kunne se at jeg ikke hadde det bra, det var dager der jeg ikke ønsket å gjøre noe, det var vanskelige øyeblikk, sier Suarez videre om dagene etter CL-exiten.

- Ble nervøse

Det var få som levnet Liverpool en sjanse, men en tidlig scoring ga de røde den nødvendige selvtilliten, som gjorde at det engelske laget til slutt tok seg videre. Suarez trodde knapt det han så på gressmatta.

- Jeg så det ikke for meg fordi vi er Barcelona og vi trodde at vi hadde to eller tre sjanser til å score, men vi ble nervøse, vi ga bort dummer pasninger, vi viste ikke den riktige holdningen, sier uruguayaneren.

- Da det første målet kom visste vi ikke hvordan vi skulle reagere, vi visste at vi hadde tabbet oss ut. I garderoben etter kampen var det ingen som sa noe, det var tristhet, bitterhet og skuffelse fordi vi visste at vi hadde levert en forferdelig forestilling, sier Suarez videre.

TRENTE I GARASJEN: Ole Gunnar Solskjær viser frem garasjen der han som unggutt øvde og øvde på avslutninger. All øvingen resulterte i 366 kamper og 126 mål for Manchester United - klubben han nå er permanent manager i. Video: Paul McGuinness. Vis mer

Slaktet

Suarez ble slaktet av Liverpool-legende John Aldridge (60), som mente Suarez var ufyselig i det første oppgjøret.

- Suarez oppførte seg som ei rotte i Champions League-semifinalen mot Liverpool og gikk over streken, sa John Aldridge ifølge irske Independent.

Han reagerte ikke på at angriperen feiret mot gamleklubben, men hvordan han oppførte seg på banen.

- Det som ikke er akseptabelt er triksene han brukte med og uten ball, da han gikk opp i ansiktet til Liverpool-spillere, falt i bakken hver gang noen kom i nærheten av ham og forsøkte å få motstanderen til å få kort ved hver anledning, sa Aldridge.

- Han var sleip, han var ufyselig og han var alt det folk pleide å fortelle oss at Suarez var da alle i Liverpool forsvarte ham, sa han videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer