Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De vil ta meg

Det danske håndballforbundet ønsker å knekke Anja Andersens langfinger en gang for alle. Det føler i hvert fall Anja selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slagelse-treneren mener at formann Søren Høg Thomsen i Det danske håndballforbundet (DHF) er ute på et personlig hevntokt mot henne.

Søndag måtte den tidligere Bækkelaget-stjernen sone en kamp på tribunen, etter at hun stakk sin pekefinger opp i et kamera.

- Søren Høg har lenge forsøkt å ta meg. Han har alltid ville fortelle meg hvordan jeg skal oppføre meg, helt tilbake fra da jeg var på landslaget, sier Anja Andersen til

danske BTs nettside

.

- For noe vrøvl. Man kan jo ikke ta seg ut av enhver situasjon bare ved å si at det er noen som ikke liker meg, sier Høg Thomsen som avviser at han har noe utestående med «røde Anja».

DHF-formannen mener at Andersens oppførsel var usømmelig, men vil ikke svare på om spillere som viser fingeren i framtiden automatisk vil få karantene.

(NTB)

Hele Norges coronakart