- De vil vise fingeren, kjefte og mobbe ham

Kaggestad ville trukket seg om han var Ferrari.

VIL BLI MOBBET: Roberto Ferrari (markert med rød ring) har akkurat sendt Mark Cavendish i bakken. TV 2-ekspert Mads Kaggestad tror italieneren går tøffe dager i møtet om han får fortsette i Giro d'Italia.  Foto: Luk Benies, AFP / NTB scanpix
VIL BLI MOBBET: Roberto Ferrari (markert med rød ring) har akkurat sendt Mark Cavendish i bakken. TV 2-ekspert Mads Kaggestad tror italieneren går tøffe dager i møtet om han får fortsette i Giro d'Italia. Foto: Luk Benies, AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Italienske Roberto Ferrari lagde kaos i spurten på gårsdagens tredje etappe av Giro d'Italia i danske Herning.

Selv fraskriver Androni Giocattoli-Venezuela-rytteren seg ansvaret for det som skjedde da han sendte verdensmester Mark Cavendish - og dermed flere ryttere bak ham - i bakken.

TV 2s ekspertkommentator Mads Kaggestad, som selv er tidligere proffsyklist, mener Ferrari bør kastes ut av rittet.

- Ja, jeg mener han bør diskes fra hele rittet, sier Kaggestad til Dagbladet.

- Vil få masse kjeft Dersom Ferrari får sykle videre i Giro d'Italia, tror Kaggestad at den indre justisen i feltet vil gjøre det til en lite trivelig opplevelse for ham.

- Han gjorde det helt impulsivt, det var stygt. Jeg tror han går noen tøffe dager i møte i feltet. De kommer til å mobbe ham, og han kommer til å få masse kjeft. De andre kommer til å vise ham fingeren når de sykler forbi ham. Men ifølge uttalelsene er han en samvittighetsløs type, så han takler det kanskje, sier han.

Selv ville Kaggestad trukket seg fra rittet om han var i Ferraris sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer