TAKKET NEI: Markus Henriksen takket nei til Club Brugge. Foto: Hans A Vedlog / Dagbladet
TAKKET NEI: Markus Henriksen takket nei til Club Brugge. Foto: Hans A Vedlog / DagbladetVis mer

- De ville veldig gjerne ha meg

Men Markus Henriksen fulgte magefølelsen og takket nei til Club Brugge.

(Dagbladet): Rosenborg og Club Brügge var enige om en overgang, men Markus Henriksen har takket nei til tilbudet fra den belgiske klubben.

- Magefølelsen og totalpakken var rett og slett ikke rett. En må være helt 100 prosent sikker når en tar et slikt valg, og det gikk litt for  fort i svingene denne gangen, sier Henriksen til Dagbladet.

Han sitter likevel igjen med en positiv følelse etter oppholdet og samtalene med klubben, og føler at han har vokst som person av dagene i Belgia.

- Det har vært veldig lærerikt å være her, og jeg føler jeg har som person og som fotballspiller. Club Brugge er en fantastisk klubb, og de ville virkelig ha meg, noe som var utrolig artig.

- De har masse folk rundt klubben og alle hjalp meg fra første dag. Men det gikk litt for fort for meg, og jeg har derfor valgt å bli i Rosenborg. Jeg føler virkelig vi har noe stort på gang i RBK, og har lyst til å være med videre på det. Jeg tror også jeg kan lære og utvikle meg enda mer i Rosenborg, sier han.

Henriksen reiser nå til lagkameratene i Benidorm i Spania. På onsdag møter Rosenborg knalltøff motstand i Spartak Moskva, en kamp Henriksen gleder seg til.

- Det er et godt lag, og blir en steintøff utfordring for oss. Spennende, sier Henriksen som altså ikke spilte i dagens 3-1 seier mot Dalian Aerbin.

- Men jeg fikk med meg resultatet, og det var bra. Ingenting er bedre enn når RBK vinner, vet du, sier Henriksen og ler.