- De viser at de er et jævla bra fotballag

Gamsten og Dæhli innrømmer at Italia vant fortjent.

GODT LAG: Mats Møller Dæhli (høyre i bildet) mener Italia er et godt fotballag, og tar lærdom av opplevelsen. Det samme gjør Morten Gamst Pedersen. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
GODT LAG: Mats Møller Dæhli (høyre i bildet) mener Italia er et godt fotballag, og tar lærdom av opplevelsen. Det samme gjør Morten Gamst Pedersen. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Italia 0-2

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Det er skuffende at vi bare viser i 45 minutter, ikke i 90. Det er andre omgang som først og fremst er skuffende, sier Mats Møller Dæhli til Dagbladet etter tapet mot Italia.

19-åringen var ett av få lyspunkter i EM-kvalifiseringskampen mot Italia i kveld - der Norge ikke skapte en eneste sjanse.

Dæhli, som til daglig spiller i Cardiff, var skuffet etter tapet på Ullevaal.

- Vi gjør en ok første omgang. Vi står godt i forsvar, skaper littegrann, får med oss publikum og det er bra stemning. Det var okei. Da vi gikk ut i andre omgang var vi veldig gira, men man kan ikke alltid løpe 100 % og være aktive i presset hvis vi ikke løper riktig, sier Dæhli.

Godt Italia Verken Mats Møller Dæhli eller flere av de andre landslagsgutta legger skjul på at de møtte et godt lag.

- De er gode, og har øvd på spillmønster. Jeg har aldri spilt mot en sånn direkte spillestil, men det er noe vi må lære av. Vi må bare jobbe, vi er et ungt lag. De er rutinerte gutter, men det skal vi også bli, fastslår Dæhli overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer