Debatten koker etter Reals målfeiring. Nå får Chicharito flengende kritikk

- For meg er det Ronaldos mål.

(Dagbladet): Real Madrid tok seg i går kveld til semifinale i Champions League etter å ha senket byrival Atletico Madrid på Santiago Bernabeu. Det var Javier «Chicharito» Hernandez, som er på utlån fra Manchester United, som kunne sende Bernabeu til himmels etter å ha scoret det ene og avgjørende målet like før slutt.

Men måten Real Madrid-spillerne feiret på, skapte sterke reaksjoner.

Cristiano Ronaldo hadde den (lekre) målgivende pasningen før scoringen, og portugiseren valgte å feire på egenhånd, akkurat som om han selv hadde scoret målet. Det falt ikke i god jord hos Morten Langli og Rune Bratseth i Viasat-studio.

- Det er tre av dem som scorer, ikke han alene. Da skal de feire sammen, og kanskje han som scorer, mest. Men ikke Ronaldo. Han går bort og klapper på ham og feirer borti svingen, sa Bratseth.

- Ronaldos mål Men får også Hernandez så ørene flagrer. Det av tidligere Arsenal-spiss Thierry Henry, som jobber som fotballekspert i britiske Sky Sports. Han mener nemlig det motsatte av de norske ekspertene.

- For meg er det Ronaldos mål. Det er to minutter igjen, og han ville ta sjansen fordi han vet at Hernandez er i en bedre posisjon, så han må spille ballen. Ronaldo ga ham den ballen, så det er Ronaldos mål. Jeg liker ikke at han feirer som han har vunnet VM. Det er en tap-in, det er ferdigscoret. Snu deg og feir med Ronaldo, sier Henry.

- For å være ærlig... Han spiller jo ikke særlig mye. Han fikk en mulighet i kveld, men vi vet fortsatt ikke om han kommer til å spille igjen.

Det er for øvrig ikke første gang at Real Madrids målfeiringer - med Cristiano Ronaldo i fokus - har skapt reaksjoner.

MATCHVINNER: Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Paul White
MATCHVINNER: Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Paul White Vis mer