Debutant-preget FFK mot Lyn

Kvisvik, Myhre og Bjørkøy trolig fra start. Tippeligaen direkte fra 18.00!

(Dagbladet.no): Fredrikstad har vært blant de mest aktive klubbene på overgangsmarkedet i Tippeliga-ferien. De har sendt fra seg Roger Risholt og Markus Ringberg, men styrket stallen med Raymond Kvisvik, John Anders Bjørkøy, Thomas Myhre og ungarske Mihaly Tòth.

Det nye FFK - riktignok uten Myhre - imponerte ikke voldsomt i treningskampen mot Vålerenga sist mandag, men det var da også en utpreget treningskamp i tempo og innsats.

I dag er Myhre på plass mellom stengene, mens Kvisvik og Bjørkøy ganske sikkert startet på banen. Mihaly Tòth sitter etter all sannsynlighet på benken. Sammen med blant annet estiske Raio Piiroja, som gjorde comeback etter skade mot Vålerenga.

- Tòth trenger litt mer tid, og det samme gjør Piiroja, sier FFK-trener Egil Drillo Olsen til Fredrikstad Blad.

West tilbake

Et annet FFK-comeback er den hurtige spissen Brian West. Han har slitt med en muskelskade i låret, men friskmeldte seg selv for en drøy uke siden. Han trente bare to ganger før Vålerenga-kampen, og var derfor ikke i troppen. I dag vil han gjerne være med fra start mot Lyn.

- Jeg kjenner ikke noe til skaden, og er klar for 90 minutter mot Lyn, sier amerikaneren til Fredrikstad Blad.

Drillo sier at West ligger an til å spille, men vil ikke avsløre om det blir fra start eller som innbytter.

Lyn uten nye navn

Lyn har hatt mange inne på prøve, blant annet ville de hente Thomas Myhre, men ikke klart å sikre seg forsterkninger så langt i sommer.

Veteran Øyvind Leonhardsen er usikker før dagens kamp på grunn av en vond ankel.