Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Debutantenes aften i Fredrikstad

Tromsø fortsetter den dårlige formen etter nok et tap.

Fredrikstad-Tromsø 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Det var debutantenes aften i Fredrikstad. Først ga serbiske Nenad Sreckovic hjemmelaget ledelsen allerede etter 13 minutter, før den andre debutanten Haitam Aleesami vakkert serverte Tarik Elyonoussi ballen, slik at spissen kunne bredside kula i mål.

Venstrebacken Haitam Aleesami (20) ble hentet fra Skeid, og spilte en god kamp i kveld. Det gjorde også den andre debutanten, Nenad Sreckovic. Han kan vise seg å bli en god signering for Fredrikstad i jaktet på fornyet kontrakt i Tippeligaen.

- Det var ikke lett, men jeg er godt fornøyd med uttelinga i dag, sier FFK-trener Trond Amundsen etter kampen.

24-åringen ga laget ledelsen mot Tromsø i debuten etter fint forarbeid av Tarik Elyounoussi. Den venstre kantspilleren spilte 22 kamper for De Graafschap i Nederland forrige sesong, og signerte for en snau uke siden. Han ble byttet ut tjue minutter før full tid til stående applaus fra hjemmefansen.

ENKELT: Sreckovic gir Fredrikstad ledelsen i sin første kamp.
ENKELT: Sreckovic gir Fredrikstad ledelsen i sin første kamp. Vis mer

Tarik Elyounoussi spilte en god kamp, og hadde flere lekre pasninger til sine lagkamerater i kveld.

Dårlig form Det var to lag i dårlig form som møttes til dyst i Fredrikstad. Hjemmelaget stod med fire strake tap i Tippeligaen, og Tromsø hadde på sin side ikke vunnet på fire kamper. Hjemmelaget hadde de beste mulighetene i den første omgangen, og gikk til pause med ettmålsledelse.

Tromsø klarte ikke å mobilisere etter å ha kommet under tidlig, og laget fortsetter sin svake form. Fredrikstad fikk på sin side kontakt med Sandnes Ulf som ligger på kvallikplass. To poeng skiller lagene.

- Vi er litt nærmere Sogndal. Det var utrolig viktig for oss å få en seier, sier Trond Amundsen etter kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media