Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Debuterer i Beijing?

David Beckham debuterer sannsynligvis for Real Madrid i Beijing 2. august, i den første av fire kamper laget skal spille i Asia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utsiktene til salg av Beckham-trøyer i Asia er av onde tunger utpekt til et hovedmotiv for kjøpet av Englands landslagskaptein. Fredag ble mistanken styrket da Real Madrid offentliggjorde planene for en omfattende Asia-turné.

Beckham har skapt hysteriske tilstander under sin personlige Asia-turné på sponsoroppdrag sammen med kona Victoria. Mindre oppstyr blir det ikke når den nye treneren Carlos Queiroz tar med seg hele stjernegalleriet østover 24. juli.

Først skal Real Madrid trene i en uke på Kinas landslags treningsanlegg i Kunming, før de reiser til hovedstaden for å møte et sammensatt kinesisk lag på Arbeidernes stadion i Beijing.

Deretter blir det kamper mot FC Tokyo i Japans hovedstad 5. august, mot Kinas landslag i Hongkong 8. august og mot Malaysia i Kuala Lumpur 10. august.

(NTB)