Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Debuterte som 12-åring, vant åtte år seinere

Michelle Wie endelig til topps i LPGA-turnering.

FØRSTE SEIER: Michelle Wie gikk 13 under par og vant. Foto. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
FØRSTE SEIER: Michelle Wie gikk 13 under par og vant. Foto. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP Vis mer

|||

Michelle Wie brøt en barriere og vant sin aller første seier på LPGA-touren i golf søndag ved å gå til topps i Lorena Ochoa Invitational.

Hun gikk banen på 13 slag under par og fullførte med 275 slag. Det var to slag bedre enn veteranen Paula Creamer fra USA.

Wie er nå blitt 20 år gammel, men hun debuterte i LPGA allerede som 12-åring. Hun har ligget i vannskorpa og ventet på en seier, og søndag kom den endelig etter at hun hadde avsluttet med en solid 69-runde på banen i Guadalajara.

FEIRET MED TUTTA: Michelle Wie (t.v) ble dynket av Suzann Pettersen (t.h) og Morgan Pressel da seieren var sikret. Foto: REUTERS/Alejandro Acosta
FEIRET MED TUTTA: Michelle Wie (t.v) ble dynket av Suzann Pettersen (t.h) og Morgan Pressel da seieren var sikret. Foto: REUTERS/Alejandro Acosta Vis mer

- Endelig har jeg vunnet. Nå kan jeg senke skuldrene, og jeg håper denne seieren vil gjøre livet mitt mye lettere. Selv om jeg står her som vinner i dag med mange følelser inni meg, vet jeg at jeg har en stor jobb å gjøre, for det er mye jeg kan bli bedre på, sa Michelle Wie etter seieren.

Suzann Pettersen deltok også og endte på 16.-plass etter de fire rundene. Hun sluttet med 285 slag totalt og var tre under banens par totalt. Tutta avsluttet med en 72-runde og to over banens par i den siste omgangen.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media