Debuterte som RBK-kaptein i Tippeligaen: Nå vil han til utlandet

Jonas Svensson klar for større oppgaver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Start - RBK 0-2

SØR ARENA (Dagbladet): Jonas Svensson (23) var Rosenborg-kaptein i Mike Jensens (karantene) fravær i 2-0-seieren mot Start torsdag kveld.

Svensson er blitt en selvskreven brikke i RBK-maskineriet, og rundet i april 200 kamper som tidenes yngste i trønderklubben.

Mot Start var en ny milepæl nådd, da 23-åringen fikk sin første Tippeliga-kamp som kaptein.

- Det er et stolt øyeblikk. Jeg har en god ballast og har fått en del erfaring til tross for at jeg har mange år igjen av karrieren, sier Svensson til Dagbladet.

I løpet av det siste året har han sett flere RBK-venner forsvinne til utlandet, blant annet duoen Ole Selnæs og Alexander Søderlund til St. Etienne.

Vil til utlandet Svensson er åpen for at også han er lysten på et proffliv i utlandet.

- Ingen er tjent på at jeg er fornøyd med å være i Rosenborg. Jeg jobber hver dag for å oppfylle drømmen om å spille i utlandet, men akkurat nå er det veldig gøy å være med på dette RBK-maskineriet, sier trønderen.

Han debuterte for storklubben allerede i 2009 og kom fra Levanger. Når han eventuelt setter seg på flyet til det store utland, vet han derimot ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer