Deco klar for Chelsea

Kan bety Lampard-gjenforening med Mourinho.

(Dagbladet.no): Luiz Felipe Scolari har gjort sin første storsignering som Chelsea-manager, og ikke overraskende er det kjenningen Deco fra det portugisiske landslaget som er mannen.


Det melder Chelsea på sine offisielle hjemmesider.


Eks-brasilianeren skal ifølge britiske The Guardian koste klubben nærmere 80 millioner kroner, og presenteres i London om kort tid.

- Det er bra for meg å komme hit, og jeg er veldig glad. Jeg er sikker på at jeg kommer på riktig tidspunkt, og at vi kan gjøre store ting som å få klubben tilbake i toppen både i England og i Champions League, sier 30-åringen.

Deco fikk tidligere i sommer beskjed om at han ikke lenger var aktuell for spill i Barcelona.


Nyheten om at portugiseren endelig er klar for Chelsea kan også bety at José Mourinhos Inter får en lettere jobb med å lokke Frank Lampard til Italia.

Michael Ballack, Michael Essien, John Obi-Mikel og Claude Makelele er alle sterke konkurrenter på Scolaris midtbane, og engelskmannen forventes å avgjøre sin framtid etter samtaler med den nye manageren denne uka.

FORENES: Deco rundet Petr Cech og scoret i årets EM, snart spiller de på samme lag i Premier League. Foto: AFP/SCANPIX
FORENES: Deco rundet Petr Cech og scoret i årets EM, snart spiller de på samme lag i Premier League. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Deco klar for Chelsea
GJENFORENES: Deco ble tatt inn i landslagsvarmen av landsmann Luiz Scolari, nå fortsetter samarbeidet i Chelsea.