ALT VAR FEIL: Deco klaget både på feil taktikk og over å bli byttet ut mot Elfenbenskysten. Onsdag krøp han til korset. Foto:  EPA/ROBERT GHEMENT
ALT VAR FEIL: Deco klaget både på feil taktikk og over å bli byttet ut mot Elfenbenskysten. Onsdag krøp han til korset. Foto: EPA/ROBERT GHEMENTVis mer

Deco kritiserte treneren - nå sier han unnskyld

Sier han bare var frustrert.

|||Portugals playmaker Deco ba onsdag om unnskyldning for sine verbale sleivspark mot landslagssjef Carlos Queiroz etter 0-0-kampen mot Elfenbenskysten.

Deco ble byttet ut med Tiago etter en time, og etter kampen var han gretten.

- Hvorfor jeg ble byttet ut? Dere må spørre treneren. Jeg følte meg bra. Så ba han meg spille på høyrevingen, som jeg aldri har gjort i min karriere. Deretter tok han meg av banen, sa Deco.

- Måten vi prøvde å spille i annen omgang var ikke bra. Det var feil taktikk å prøve å spille så direkte, og om vi fortsetter slik vil vi ikke få gode resultater, fortsatte han.

Onsdag uttalte Deco seg ganske annerledes i en uttalelse via Portugals fotballforbund.

- Jeg har aldri hatt et problem med treneren, og det var ikke min hensikt å trekke i tvil hans ledelse og avgjørelser, sa Deco og forklarte at han bare hadde vært frustrert over å bli byttet ut.

(NTB)