Deco savner gleden ved å spille fotball

- Jeg har det ikke bra i Chelsea.

VIL VEKK: Deco forteller at han ikke trives i Chelsea, og at han ønsker seg vekk. Og gjerne til gamlesjefen Jose Mourinhos Inter. Foto: Paul Thomas, AP/Scanpix
VIL VEKK: Deco forteller at han ikke trives i Chelsea, og at han ønsker seg vekk. Og gjerne til gamlesjefen Jose Mourinhos Inter. Foto: Paul Thomas, AP/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet.no): Deco (31) vil bort fra Chelsea etter en sesong i London.

- Jeg ønsker å ha det bra, og det skjer ikke i Chelsea, sier han til portugisiske Maisfutebol ifølge Sky Sports.

Etter en god start på sesongen under sin tidligere landslagstrener Luiz Felipe Scolari, endte han sesongen utenfor laget. Og da spilletiden forsvant, gikk spillegleden samme vei.

Nå håper han et klubbskifte kan endre på det.

- Jeg vil finne en klubb som kan gi meg gleden ved å spille fotball tilbake, sier den brasilianskfødte portugiseren.

Han fortalte for to uker siden at han var i dialog med Inter Milan, og legger fortsatt ikke skjul på at han gjerne vil samarbeide med Jose Mourinho igjen. Deco var nøkkelspiller på Porto-laget som vant Uefa-cupen i 2003 og Champions League året etter under Mourinhos ledelse.

- Selvsagt ville jeg likt å spille under Mourinho igjen, han er en garantist for suksess. Han er en stor trener, kanskje den beste i karrieren min.

Deco er klar over at han er under kontrakt med Chelsea, men vet også at klubben har vært i samtaler med Inter. Og han har gitt klar beskjed om at han ønsker et skifte.

- Jeg ønsker ikke å bli, det har jeg sagt. Jeg har ikke hatt noen god opplevelse i Chelsea.