Dedé får én sjanse til

Fikk ikke fyken av Aalesund i kveld.

(Dagbladet.no:) Aalesund-spissen Dedé Anderson (26) dro hjem til Brasil på juleferie, og skulle vært tilbake 10. januar. Først fikk AaFK-ledelsen beskjed om at han måtte bli igjen på grunn av en syk far.

Men han kom aldri, og han lot aldri høre fra seg.

Den siste tida har de imidlertid hatt kontakt med Anderson, som scoret 14 mål i 1. divisjon i fjor, og i kveld var brasilianeren et tema på styremøtet i klubben.

Håper på løsning til uka

Det var ventet at styret i AaFK, styret i Ålesund Fotball AS (ÅFAS) og investorene som finansierte kjøpet ville sparke brasilianeren, men det skjedde ikke.

I stedet gir de ham én sjanse til.

- I samarbeid med ÅFAS-styret og Tango-investorene har vi gjennomgått saken, og besluttet at den skal utredes videre. Vi kommer til å treffe en endelig beslutning neste uke, sier styreleder Toril Hole Standal i AaFK til smp.no.

- Alle ønsker at Dedé skal komme tilbake til Ålesund og AaFK, og vi håper at vi om ei uke kan komme til ei løsning som er til det beste for alle parter. Vi håndterer dette som en intern personalsak, sier hun.

KAN KOMME TILBAKE: AaFK-ledelsen håper at Dedé Anderson kommer tilbake til byen, slik at de kan få ordnet opp. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
KAN KOMME TILBAKE: AaFK-ledelsen håper at Dedé Anderson kommer tilbake til byen, slik at de kan få ordnet opp. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer
Dedé får én sjanse til