Dedikerte målet til død bestefar

Følelsesladd Trondheim-tur for Real-stjernen.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): For Real Madrids Guti, var kampen mot Rosenborg helt spesiell. Han fylte 29 år mandag, samme dag som han ankom Trondheim. Men den dagen døde også bestefaren til midtbanespilleren, som var perget av sterke følelser etter scoringen og seieren mot Rosenborg.

- Dette var målet. Nå er vi i åttendelsfinalen, og vi er fornøyde fordi det var en tøff oppgave for laget. I går var det bursdagen min, og det skulle egentlig være en fin dag, men samtidig døde bestefaren min og jeg dedikerer seieren og scoringen min til ham, sier Guti til Radio Marca.

Marca, som er Spanias største sportsavis, mener i motsetning til norske medier, at Rosenborg ikke gjorde det spesielt bra i går.

«Real Madrid tok seg enkelt til finalen mot Rosenborg», sto det på Marcas nett-forside i natt, uten at dette ble repetert i noen artikkel.

Likevel er det ingen tvil om at spanjolene mener det var en helt grei seier til Real.

- Rosenborg bidro ikke med mye. Den eneste offensive trusselen var Braaten, som Roberto Carlos ikke helt klarte å stoppe. Diogo og Sergio Ramos måtte hjelpe til for å stoppe kantspilleren, skriver Marca.

STERKE FØLELSER: Guti ligger på gresset og jubler etter 2-0-målet mot Rosenborg, og gratuleres av David Beckham. Foto: AP/Scanpix
STERKE FØLELSER: Guti ligger på gresset og jubler etter 2-0-målet mot Rosenborg, og gratuleres av David Beckham. Foto: AP/Scanpix Vis mer