Deeney må sone tre kamper etter kvelertaket på Joe Allen

Watford må klare seg uten kapteinen Troy Deeney i tre kamper. Spissen godtar straff etter den voldsomme kranglingen med Stokes Joe Allen.

SUSPENDERT: Troy Deeney er suspendert i tre kamper etter voldelig oppførsel. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix
SUSPENDERT: Troy Deeney er suspendert i tre kamper etter voldelig oppførsel. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Deeney gikk til fysisk angrep på Allen helt mot slutten av helgens møte mellom Watford og Stoke i Premier League.

Bråket oppsto da Deeney ikke spilte ballen tilbake til Stoke etter at de hadde sendt ballen ut av spill som følge av en skade på en Watford-spiller.

I stedet for å følge den uskrevne fair play-regelen, valgte Deeney å sende ballen oppover i banen slik at Watford skulle rekke ytterligere ett angrep i jakten på utligning i 0-1-tapet.

Deeney medga skyld etter at et panel mandag fant spilleren skyldig i voldelig oppførsel. Watford-kapteinen skal også ha dyttet Ryan Shawcross i bakken i tumultene.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer