Defensiv Moyes skylder på manglende «verdensklasse» i troppen

Dårligste sesongstart på 24 år.

IKKE GODE NOK: David Moyes har fått en dårlig start i Manchester United. Nå melder han langt på vei laget av i kampen om en Champions League-tittel. Foto: AP Photo/Jon Super
IKKE GODE NOK: David Moyes har fått en dårlig start i Manchester United. Nå melder han langt på vei laget av i kampen om en Champions League-tittel. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Manchester United har allerede falt akterut i serien. Nå sier manager David Moyes at laget mangler verdensklassespillere til å vinne mesterligaen.

Lørdag tapte United sin tredje seriekamp denne sesongen da West Bromwich vant 2-1 på Old Trafford.

Laget har bare sanket sju poeng på de seks første kampene, den dårligste sesongstarten siden 1989.

Arsenal leder serien åtte poeng foran den regjerende mesteren, og United har ikke råd til så mange feilskjær dersom det skal ha en sjanse til å forsvare gullet fra sist sesong.

- Ikke gode nok Til uka møter United det ukrainske laget Sjakhtar Donetsk i mesterligaen, men Moyes tror ikke United er gode nok til å gå til topps i turneringen denne sesongen.

- For å vinne mesterligaen må du ha fem-seks spillere i verdensklasse. Se på Bayern München og Barcelona. De har det, kanskje også Real Madrid. Vi har ikke det ennå, men vi har erfaring, sier han.

United vant mesterligaen i 1999 og 2008, samt den gamle europacupen i 1968. De tapte finalen for Barcelona i både 2009 og 2011.

Moyes debuterte som manager i mesterligaen da United slo Bayer Leverkusen tidligere i september. Everton spilte mesterligakvalifisering i 2005 da Moyes var manager der, men klarte ikke å komme seg til gruppespillet.

Mislyktes Skotten erstattet landsmannen Alex Ferguson som United-manager i sommer, og mislyktes med å styrke laget som ønsket i overgangsvinduet.

Han prøvde blant annet å hente de spanske midtbanespillerne Cesc Fàbregas og Ander Herrera, men endte bare opp med Marouane Fellaini fra gamleklubben Everton.

(NTB)