Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Defoe blir i Spurs

Martin Jol nekter å selge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jermain Defoe har slitt med å få spilletid i Martin Jols førsteellever i årets sesong, og det har fått overgangsryktene til å svirre.

Forrige uke meldte flere britiske medier at Villa-manager Martin O\'Neill var villig til å legge syv millioner pund på bordet for å få 24-åringen nordover, og tidligere i dag meldte Nettavisen at Alex Ferguson ville by nærmere 12 millioner pund for landslagsspissen.

Dette har fått Spurs-manager Martin Jol til å sende ut en klar advarsel til alle kjøpekåte: Defoe blir der han er.

- Jeg kommer ikke til å selge en spiller som er så viktig for oss i FA-cupen, UEFA-cupen og ligaen, sier Jol, ifølge Breakingnews.

- Det er masse snakk om at Jermain ikke spiller fast for Tottenham, selv om han faktisk har startet seks av de siste ni kampene, fortsetter manageren.

Tottenham møter erkerival Arsenal til helga, og med åtte kamper på programmet i desember, samt Mido skadet, kan det være duket for enda mer spilletid for Defoe.

DU BLIR HER: Martin Jol gir klar beskjed til alle interesserte om at Jermain Defoe ikke er til salgs. Foto: Reuters
DU BLIR HER: Martin Jol gir klar beskjed til alle interesserte om at Jermain Defoe ikke er til salgs. Foto: Reuters Vis mer
image: - Defoe blir i Spurs
Hele Norges coronakart