Defoe fikk exit-beskjed, trodde Ramos fleipet

Vil ikke dra.

• Ligacup direkte kl. 20.45: Chelsea - Everton

(Dagbladet.no): Jermain Defoe trodde han skulle få en startplass mot Arsenal i ligacupsemifinalen i morgen kveld.

Det var en helt annen melding som ventet England-spissen da Tottenham-sjef Juande Ramos ba om en prat. Defoe fikk beskjed om at han er overflødig på White Hart Lane.

- Han ba meg komme inn på kontoret og fortalte meg det. Jeg trodde det var en spøk. Jeg trodde han skulle si at jeg startet Arsenal i ligacupen, og at det var derfor han ikke brukte meg mot Reading i helgen, sier Defoe til The Sun.

Problemet, for Tottenham, er at 25-åringen ikke ønsker seg bort.

- Han sa bare «du kan dra, hvis du vil». Men jeg vil ikke forlate denne klubben, fordi jeg trives så godt her, sier Defoe.

Spissen har kontrakt fram til neste sommer.

- Jeg skulle gjerne signert en ny kontrakt, og jeg vet at det er folk i klubben som vil beholde meg. Men ingen kan forvente at jeg skriver under noe så lenge jeg ikke får spille.

HAR SCORET FEM MÅL PÅ SJU KAMPER: Likevel fikk Jermain Defoe høre at klubben gjerne selger ham. Her etter et mål mot Aston Villa - som kobles til nettopp 25-åringen i dag. Foto: Scanpix/Epa
HAR SCORET FEM MÅL PÅ SJU KAMPER: Likevel fikk Jermain Defoe høre at klubben gjerne selger ham. Her etter et mål mot Aston Villa - som kobles til nettopp 25-åringen i dag. Foto: Scanpix/Epa Vis mer