Defoe frykter at VM ryker

Sitter mye på benken i Spurs.

(Dagbladet.no:) Jermain Defoe frykter at tida er i ferd med å renne ut. Han tenker på VM i Tyskland, og er bekymret over liten spilletid i Tottenham.

Wayne Rooney, Peter Crouch og Michael Owen er sikre kort i troppen til Sven-Göran Eriksson, og da er det kanskje bare plass til én spiss til.

Defoe konkurrerer blant annet med Darren Bent, Dean Ashton og James Beattie.

- Jeg har tenkt på hvilke spisser som skal til VM, og har sett litt på mulighetene, sier Defoe til nyhetsbyrået PA.

- Vet hva jeg er god for

Han har også fått med seg at Eriksson har sagt at han ønsker å se Defoe mer, og derfor krysser han fingrene for at Martin Jol skal gi ham mer spilletid i Spurs mot slutten av sesongen.

- Jeg er klar over at hvis jeg sitter på benken, får ikke Mr. Eriksson vurdert formen min. Men han vet hva jeg er god for og jeg er trygg på mine egne kvaliteter, sier spissen.

Defoe spilte da Tottenham slo Birmingham 2-0 i helga. Problemet hans er at det bare er seks uker til England tar ut VM-troppen, og de siste ukene har Robbie Keane og Mido vært førstevalgene på White Hart Lane.

HÅPER PÅ TELEFON FRA ERIKSSON: Den siste tida har Robbie Keane blitt foretrukket framfor Jermain Defoe i Tottenham. Foto: REUTERS
HÅPER PÅ TELEFON FRA ERIKSSON: Den siste tida har Robbie Keane blitt foretrukket framfor Jermain Defoe i Tottenham. Foto: REUTERS Vis mer

Defoe har startet halvparten av kampene og scoret åtte seriemål denne sesongen.