Defoe-hattrick sendte Spurs til topps

- Han er ustoppelig akkurat nå.

PÅ TABELLTOPPEN: Tre scoringer av Jermain Defoe - her den første - var hovedingrediensen i forestillingen Tottenham serverte borte mot Hull i kveld. Foto: Nick Potts/PA/AP/Scanpix
PÅ TABELLTOPPEN: Tre scoringer av Jermain Defoe - her den første - var hovedingrediensen i forestillingen Tottenham serverte borte mot Hull i kveld. Foto: Nick Potts/PA/AP/ScanpixVis mer

(Dagbladet.no): Hull - Tottenham 1-5.

Tottenham har fått en strålende start på Premier League-sesongen. De åpnet med å slå Liverpool 2-1 hjemme på White Hart Lane.

I dag besøkte de Hull på KC Stadium, og banket like godt inn fem mål. Ifølge BBC er det første gang på 14 år at Tottenham vinner sine to første seriekamper.

- Du vet aldri før sesongen starter hvordan du vil komme igang, men mot Livepool var vi strålende og i kveld var vi enda bedre. Men vi har nok en storkamp i vente, og vi fokuserer på den nå, sier Spurs-manager Harry Redknapp ifølge BBC.

Tottenham møter naboklubben West Ham på søndag.

«Ustoppelig» Defoe
Jermain Defoe ble kampens store profil med sitt første hattrick for Tottenham.

- Jermain svever i øyeblikket. Fysisk er han sterkere enn jeg noensinne har sett ham, og han er helt ustoppelig akkurat nå, sier Redknapp.

Defoe startet moroa med å plassere ballen i lengste hjørne etter ti minutter.

Fire minutter seinere spilte Robbie Keane fram Wilson Palacios, som banket inn 2-0 i nærmeste hjørne.

Stephen Hunt reduserte da frisparket hans sneiet over alle i feltet og skrudde inn i lengste hjørne.

Keane på kontring
Men rett før pause var Defoe på ferde igjen, og dundret inn 3-1 i nærmeste hjørne etter en flikk fra Keane.

Tottenham kontret inn 4-1. Keane startet angrepet, satte igang Aaron Lennon på høyrekanten, og var selv inne i feltet og ekspederte innlegget i mål.

På overtid fullførte Defoe hattricket sitt med et langskudd fra like utenfor feltet.