Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Defoe misfornøyd i Tottenham

Vil ha mer spilletid.

MISFORNØYD: Jermaine Defoe. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/Scanpix
MISFORNØYD: Jermaine Defoe. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/Scanpix Vis mer

Defoe har mistet plassen i manager Harry Redknapps startoppstilling. Den tidligere toppscoreren står kun med fire seriemål denne sesongen.

- Jeg vil gjerne hjelpe klubben til å vinne trofeer og komme til mesterligaen. Men det er vanskelig når du føler at du jobber hardt, trener hardt og er profesjonell, men likevel ikke spiller, sier Defoe til Sky Sports.

Defoe legger til at situasjonen er frustrerende og han fortsatt har ambisjoner.

- Jeg vil spille hver kamp og score mål. Det er spesielt å score mål for en fantastisk klubb som Tottenham, sier spissen, som hevder han har trivdes på White Hart Lane siden den første gangen han gikk inn stadionportene.

Årets sesong har imidlertid vært veldig tøff for 28-åringen.

- Spillere kommer og går. Slik er fotballen, og det kan ikke jeg gjøre noe med.

Defoe understreker at han vil fortsette å jobbe hardt for en plass i Tottenham-laget, men innrømmer at han kan bli nødt til å endre mening om han ikke lykkes.

- Dersom du snakker med hvilken som helst av de andre spillerne eller tilhengerne, vil de fortelle deg at jeg jobber dedikert for klubben. Men for meg er det aller viktigst å spille fotball. Om jeg ikke spiller, er jeg ikke lykkelig, fordi jeg elsker fotball. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media