Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Defoe slipper straff for biting

Men Mascherano er sint.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tottenham slo West Ham 1-0 på White Hart Lane søndag, men det var Jermaine Defoes biting av argentineren Javier Mascherano som sto i fokus etter kampen.

Etter en rekke tøffe dueller de to i mellom, kokte det tydeligvis over for den tidligere West Ham-spissen Defoe. Med et tygg a\'la Mike Tyson gapet han over armen til Mascherano.

Defoe fikk gult kort for episoden.

Nå sier FA at de ikke vil straffe Defoe ytterligere, skriver Skysports.

FIFA-reglementet stopper FA

- Vi har ikke mulighet til å forfølge dette videre siden dommer steve Bennett reagerte på situasjonen under kampen. I henhold til FIFA-reglementet kan vi ikke gå tilbake å straffe i slike situasjoner, sier en talsmann for FA.

Offeret for Defoes tanngarde, Javier Mascherano, fyrer derimot løs mot det han betrakter som feig oppførsel.

- En sport for menn

AU!: Jermaine Defoe slipper straff for å ha bitt Javier Mascherano i armen fordi dommeren ga spissen gult kort under kampen. Foto:AP
AU!: Jermaine Defoe slipper straff for å ha bitt Javier Mascherano i armen fordi dommeren ga spissen gult kort under kampen. Foto:AP Vis mer

- Det var en helt utrolig situasjon, jeg har aldri opplevd liknende i min karriere. Jeg fatter ikke hvorfor ikke Defoe ble utvist, sier 22-åringen til Daily Mail.

- Vi hadde tøffe dueller mann mot mann, men fotball er en sport for menn - ikke for folk som biter andre, sier Mascherano.

Jermaine Defoe har bedt om unnskyldning for å ha opptrådt som en dårlig rollemodell for unge, men sier ellers at saken er «blåst opp og ut av sine proporsjoner».