Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Defoe støtter Beckham som kaptein

Og det gjør resten av landslaget, også.

Tottenham-spissen Jermain Defoe håper David Beckham får fortsette som landslagskaptein, til tross for spekulasjonene om at han blir vraket.

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson er kommet under press etter flere middelmådige opptredener av David Beckham på det engelske landslaget. Foran onsdagens landskamp mot Nederland spekulerer britisk presse i om svensken velger å vrake Real Madrid-stjernen som kaptein.

Landslagsspissen Jermain Defoe mener Beckham bør få beholde kapteinbindet.

- David er en fin fyr. Han er avslappet, smiler alltid og er en god kaptein fordi han snakker mye med de yngre spillerne, sier Tottenham-spissen til avisen The Sun.

- Han har mye erfaring etter å ha spilt i alle de store turneringene. Jeg støtter ham absolutt, og det gjør også de andre spillerne, sier Defoe.

Beckham tar spekulasjonene med stor ro.

- Jeg har spilt for England i mange år og spiller nesten alle kampene for Real Madrid. Folk kritiserer meg, men jeg foretrekker å se tilbake på hva jeg har oppnådd, sier fotballstjernen.

(NTB)