Degenkolb mister Milano-Sanremo

2015-vinneren sliter med sykdom.

Degenkolb på podiet etter Trofeo Campos. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
Degenkolb på podiet etter Trofeo Campos. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Trek-Segafredo får verken med seg John Degenkolb eller Giacomo Nizzolo i lørdagens Milano-Sanremo. Den sykdoms- og skadeplagede duoen erstattes av Kiel Reijnen og Boy van Poppel.

Den tidligere Sanremo-vinneren Degenkolb måtte bryte Paris-Nice sist uke på grunn av en kneblende bronkitt. Tyskeren sto av etappe fem i håp om å rekke sesongens første monument. Onsdag opplyser imidlertid Trek-Segafredo at 29-åringen ikke er frisk nok til å starte.

– Det er med tungt hjerte at jeg må avlyse min deltakelse i Milano-Sanremo, da jeg kjemper mot sykdom og er ikke frisk nok til å starte la Primavera, sier Degenkolb.

– De siste dagene har jeg følt meg bedre og bør snart være tilbake på sykkelen. Derfor er det ikke noe å urolige seg for med tanke på resten av klassikerne. Jeg ønsker mine lagkamerater lykke til på lørdag.

Trek-Segafredos andre raske klassikerspurter, Nizzolo, blir altså heller ikke å se lørdag. Med smerter i det ene kneet måtte 29-åringen si takk for seg på etappe fire av Tirreno-Adriatico. Behandling ble startet umiddelbart, med sikte på å være sterk nok til å starte Milano-Sanremo. Nå er det imidlertid besluttet at italieneren ikke kan risikere resten av sesongen ved å starte den 300 kilometer lange klassikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer