Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deijligt å være dansk i Norge

BISLETT (Dagbladet): Klasse S: Skovlunde- Mathare United 3- 2. Skovlunde-trener Jonni Jensen har vært trener i Norway Cup 24 år på rad. I går vant jentene hans11-er-fotball for første gang. - Jeg har tårer i øynene, sier den jublende glade treneren.

I 33 år har Skovlunde hatt jentefotball i klubben. Resultatet av god damesatsing viste seg i går da de danske jentene slo det sterke kenyanske laget i en målrik finale.

- Dette er det største jeg har opplevd. Jentene gjorde en kjempekamp, sier trener Jonni Jensen.

Champagne

- Nå skal det feires med stor middag og champagne på båten hjem. Og når jeg kommer hjem bestiller jeg ny tur til Norge til neste års Norway Cup, sier trener Jonni Jensen, som allerede har vært i cupen 24 ganger.

Syv ganger har han hatt lag i finale, men aldri tidligere har han vunnet i 11-er-fotball.

Målscorer Sacha Hesse var like fornøyd som treneren.

- Det er helt herlig. Vi spilte meget godt, sier den hardskytende spissen.

Alle lag videre

Skovlunde er en klubb med 700 spillere. Jensen er leder for dameavdelingen, som har vært satset stort på. I årets Norway Cup har klubben med seks lag. Alle lagene gikk videre. To kom til finalen, og klubben kunne ta med seg ett gull-lag og ett sølvlag hjem til Danmark.

HØYDEPUNKT: - Sacha Hesse har et godt skuddbein, er kroppssterk og er god til å drible, sier Skovlund-trener Jonni Jensen, og tar ett godt tak rundt sin klassespiller.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media