BEKREFTER DIALOG: Ronny Deila bekrefter til Varden at han er i dialog med Vålerenga. Og avgjørelsen må tas raskt. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER DIALOG: Ronny Deila bekrefter til Varden at han er i dialog med Vålerenga. Og avgjørelsen må tas raskt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Deila: – Jeg må ta en avgjørelse raskt. Nå smeller det

Bekrefter dialog med Vålerenga.

Ronny Deila bekrefter til Varden at han og Vålerenga har en dialog, men benekter at han allerede er enig med klubben om en avtale.

Tirsdag skrev TV 2 at kanalen erfarte at Deila tar over som Vålerenga-sjef fra 1. januar og får med seg Kjetil Rekdal som sportsdirektør og Erik Espeseth som daglig leder. Senere tirsdag ble sistnevnte bekreftet klar på Vålerengas egne hjemmesider.

Trenerkabalen er imidlertid ikke ferdig spikret, skal en tro Deila selv.

Er i dialog

– Jeg ønsker ikke å si så mye om den saken. Alle skjønner jo at vi har en dialog, og den er god. Men det er ikke slik at jeg allerede har sagt ja til å trene Vålerenga fra januar, sier Deila til Varden i lokalavisens papirutgave onsdag.

NYE EVENTYR: Deila er klar for en ny jobb. Kanskje blir det i Oslo med Vålerenga. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NYE EVENTYR: Deila er klar for en ny jobb. Kanskje blir det i Oslo med Vålerenga. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Han legger til at trykket er stort nå, noe som gjør at en avgjørelse må fattes snart.

– Jeg må ta en avgjørelse ganske raskt, kanskje denne uken. Nå smeller det, forteller 40-åringen.

Ser for seg en fireårsavtale

Deila forteller videre at ønsket om å være nærmere sin døtre er stort etter oppholdet i Celtic og Skottland.

– Selv om jentene støttet meg hundre prosent da jeg dro til Skottland og forholdet til deres mor er kjempebra, har jeg lyst til å være nære dem nå, sier han til lokalavisen.

Døtrene til Deila, som har ungdomslandskamper/samlinger i både fotball og håndball, er 16 år og bosatt i Lier. Derfor ser den tidligere Celtic-manageren for seg en fireårsavtale i sin neste klubb.

– Om fire år er de 20 år og så gamle at jeg lettere kan flytte på meg igjen.

(NTB)