Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila advarer Ødegaard mot Barcelona

- En veldig stor sjanse å ta.

 CELTIC-TRENER:  Ronny Deila.  Foto: NTB Scanpix
CELTIC-TRENER: Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det har etter hvert blitt en del som mener noe om Martin Ødegaards framtid.

Sist i rekken, Celtic-trener Ronny Deila:

- Å gå fra Strømsgodset til Barcelona vil være for mye, tror jeg. Det vil være en veldig stor sjanse å ta. Kanskje det er bedre å ta små skritt og tenke på spilletid, sier han til i et intervju med The Scotsman.

Deila har trent det norske stortalentet - og ville nok blitt meget glad om 16-åringen endte opp under hans vinger i Celtic.

- Han vet at jeg prøver å utvikle spillere, det har han sett selv. Han fikk sin debut for Strømsgodset da han var 15 år og to måneder, så han vet at han får en sjanse i Celtic hvis han er god nok. Her vil han også trene og være en del av førstelaget, det vil han ikke i Barcelona, sier Deila til avisa.

Den norske manageren innrømmer at det var et tøft steg å gå fra Strømsgodset til Celtic. Han mener noe av det samme kan skje for Ødegaard:

- Jeg spurte meg: Takler jeg dette? Er jeg sterk nok mentalt? Hva er det jeg begir meg ut på? Det var et enormt steg. Du må være veldig rolig, og du må ha ferdighetene til å gjøre det, sier Deila.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media