BENKES: Adam Larsen Kwarasey har kommet for seint på to Godset-treninger denne uka. Nå settes førstekeeperen på benken mot Odd.Foto: Ned Alley / Scanpix
BENKES: Adam Larsen Kwarasey har kommet for seint på to Godset-treninger denne uka. Nå settes førstekeeperen på benken mot Odd.Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

Deila benker Kwarasey etter forsentkomming

- Jeg håper det er siste gang vi opplever dette.

(Dagbladet): Tre uker etter at Muhamed Keita ble satt ut av Strømsgodset-laget for å møte for seint på trening, ser Ronny Deila seg nødt til å benke førstekeeper Adam Larsen Kwarasey av samme grunn i søndagens møte med Odd Grenland i Skien, melder Drammens Tidende.

- Adam er satt ut av laget fordi han har kommet for sent på trening to ganger denne uken. Det er utrolig beklagelig, sier Deila til dt.no.

Det betyr at U21-landslagsmannen Lars Cramer, som tilbrakte første halvdel av sesongen på lån i 1. divisjonsklubben Asker, får sin tippeligadebut på Skagerak Arena.

Deila er godt forspent på keeperplass med også Lars Stubhaug tilbake i trening etter et lengre sykdsomsopphold, og han har stor tiltro til Cramers kvaliteter. Likevel ville Larsen Kwarasey, som er i ferd med å etablere seg mellom stengene på et godt ghanesisk landslag, blitt satt ut av laget uansett.

TAR AFFÆRE: Strømsgodset-trener Ronny Deila benket Muhamed Keita da han kom for seint på treninger foran møtet med Viking for tre uker siden. Nå setter han også ut Adam Larsen Kwarasey av samme grunn.Foto: Marit Hommedal / Scanpix .
TAR AFFÆRE: Strømsgodset-trener Ronny Deila benket Muhamed Keita da han kom for seint på treninger foran møtet med Viking for tre uker siden. Nå setter han også ut Adam Larsen Kwarasey av samme grunn.Foto: Marit Hommedal / Scanpix . Vis mer

- Alle kan gjøre en feil, men når det skjer over tid må vi gjøre noe. Vi har et regelverk som vi alle er enige om, og som alle må følge. Disiplinen er noe av det viktigste vi har i Strømsgodset, og en av grunnen til at vi har gjort det så bra. I denne klubben er alle like viktige, sier Deila, som ikke vil gå nærmere inn på hvor sent ute sisteskansen har vært.

Nå håper han at samtlige spillere har lært seg å møte presis til treninger og avtaler.

- Jeg håper det er siste gang vi opplever dette. Det å komme tidsnok er A-B-C, noe av det første man lærer på skolen. Et av de viktigste postulatene i Strømsgodset er at vi skal holde tidspunkter og avtaler, sier Deila.

FÅR SJANSEN: Talentfulle Lars Cramer gjør sin tippeligadebut mot Odd på søndag.Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .
FÅR SJANSEN: Talentfulle Lars Cramer gjør sin tippeligadebut mot Odd på søndag.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer