Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila blir i Strømsgodset

Har takket ja til ny kontrakt.

FORTSETTER: Strømsgodset-trener Ronny Deila blir værende i klubben til tross for sterk interesse fra svenske Malmö FF, skriver Drammens Tidende. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORTSETTER: Strømsgodset-trener Ronny Deila blir værende i klubben til tross for sterk interesse fra svenske Malmö FF, skriver Drammens Tidende. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ronny Deila har takket ja til ny kontrakt med Strømsgodset, og fortsetter som trener i drammensklubben ut 2016-sesongen, meldte Drammens Tidende i kveld.

Seinere i kveld bekrefter Deila i en SMS til TV 2 at han har takket ja til en ny kontrakt med Strømsgodset.

Sist sesongs gulltrener i Tippeligaen har ifølge Drammens Tidende vært i forhandlinger med svenske Malmö FF, men valgte altså å fortsette i klubben han har vært hovedtrener for siden 2008-sesongen.

Ifølge lokalavisa var Deila tidligere i dag nær ved å akseptere tilbudet fra svenskene, men et forbedret tilbud skal ha overbevist ham om å bli i Drammen.

Avtalen skal ikke være underskrevet, men foreløpig bare «signert» med et håndtrykk.