Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila blir ikke ny Vålerenga-trener

- Går ikke til ny norsk klubb i kontraktsperioden.

LOVER LOJALITET: Ronny Deila avviser å gå til en annen norsk klubb før kontrakten med Strømsgodset løper ut i 2015. Her får Stefan Johansen en klem etter scoring mot Sandnes Ulf på Marienlyst. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX
LOVER LOJALITET: Ronny Deila avviser å gå til en annen norsk klubb før kontrakten med Strømsgodset løper ut i 2015. Her får Stefan Johansen en klem etter scoring mot Sandnes Ulf på Marienlyst. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Ronny Deila har vært nevnt som en kandidat til å ta over etter Martin Andresen i Vålerenga. Men Strømsgodset-treneren sier til Drammens Tidende at han ikke kommer til å forlate Godset for en annen norsk klubb før kontrakten går ut i 2015.

- Jeg kommer ikke til å trene noen annen norsk klubb i kontraktsperioden med Strømsgodset, sier han.

Det begrunner han blant annet med lojaliteten han føler til både klubben og byen.

- Jeg føler vanvittig lojalitet til klubben, styret og hele byen. Alle menneskene her. Alle som har vært med på å bygge meg opp. Jeg er veldig ydmyk i forhold til det.

Deila sier også at han fortsatt har mye å lære og utrette i Godset.

- Vi kan utvikle oss til å bli enda bedre, sier han.

Deila ledet Strømsgodset til cupgull i 2010, og i høst er laget med i gullkampen i Tippeligaen. I øyeblikket ligger de på tredjeplass, tre poeng bak serieleder Molde.

Søndag kommer nettopp Molde til toppoppgjør på Marienlyst.