TIL SKOTTLAND?: VG mener å vite at det bare gjenstår formaliteter før Ronny Deila blir ny manager i Celtic.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
TIL SKOTTLAND?: VG mener å vite at det bare gjenstår formaliteter før Ronny Deila blir ny manager i Celtic. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

- Deila blir ny Celtic-manager

Kan bli presentert før helga, ifølge VG.

(Dagbladet): I dag eksploderte ryktene om at Strømsgodsets trener Ronny Deila er høyaktuell til å overta rollen som manager i Celtic.

Og etter at Glasgow-avisa Evening Times skrev at Celtic ønsket nordmannen, stupte oddsen på 38-åringen.

Nå hevder VG at Deila blir ny Celtic-manager.

Avisen skriver at hans agent, Tore Pedersen, i ettermiddag har vært i samtaler på Celtic Park, og at Deila allerede kan bli presentert før helga.

- Spekulasjoner Ronny Deila og Strømsgodset røk i kveld ut av cupen etter å ha tapt for Tromsdalen.

Etter kampen ønsket ikke 38-åringen å si så mye om interessen fra Skottland.

- Alt dette er spekulasjoner. Jeg har alltid sagt at jeg har en drøm om å komme utenlands, men det er ikke det første jeg tenker på i dag, for å være helt ærlig, sa Strømsgodset-treneren til NTB.

Dagbladet har i kveld vært i kontakt med agent Tore Pedersen, som ikke ønsket å si noe.

Gravde fram strippebilder Etter som interessen for den ukjente nordmannen ble kjent i dag, har skotske medier gravd i Deilas fortid.

I skottske Sun har man funnet fram til bilder av 38-åringen oktober i 2009. Da strippet Deila ned til underbuksa etter at Strømsgodset sikret plassen i Tippeligaen.

Den skotske avisa beskriver 38-åringen på denne måten:

«Ronny Deila liker å kle av seg - og kan godt finne på å gjøre det som den neste Celtic-manageren.»