Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila er ett poeng unna ligatittelen etter dagens seier

Alt skal gå alt om ikke Celtic vinner.

PÅ VEI MOT ET NYTT GULL: Celtic-spillerne koste seg i sola etter å ha slått tabelltreer Hearts 3-1 i dag. Nå er ligatittelen så godt som sikret.Foto: Reuters / Russell Cheyne / NTB Scanpix
PÅ VEI MOT ET NYTT GULL: Celtic-spillerne koste seg i sola etter å ha slått tabelltreer Hearts 3-1 i dag. Nå er ligatittelen så godt som sikret.Foto: Reuters / Russell Cheyne / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celtic er bare ett poeng unna å sikre seg sitt femte seriemesterskap på rad.

Ronny Deila kostet på seg et smil og vinket til fansen etter at Celtic slo Hearts 3-1 lørdag.

Med tolv poengs forsprang til toer Aberdeen, som har fire kamper igjen, og en soleklar bedre målforskjell, skal virkelig alt gå galt for at Celtic ikke tar klubbens 47. seriemesterskap.

Leigh Griffiths satte inn 3-1-målet sju minutter før slutt og løp bort til Deila for å feire. Alt så ut til å gå Celtics vei da Colin Kazim-Richards ordnet 1-0 etter et drøyt kvarter, men Abiola Dauda utlignet fortjent for Hearts etter 57 minutter.

En stygg forsvarsfeil hos vertene åpnet imidlertid for at Patrick Roberts kunne sette inn 2-1 ti minutter senere.

Tabelltoer Aberdeen har tapt tre av sine fem siste kamper og har havnet på etterskudd i gullkampen. Laget må slå Motherwell senere lørdag for fortsatt å ha teoretisk sjanse til å ta igjen Deilas lag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!