Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Deila er tilbudt jobben som trener i Malmö

- Ukjent for oss, sier daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth.

PÅ VEI BORT?: Ronny Deila ledet Godset til seriegull i 2013. I 2014 kan han bli å finne i svensk fotball. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT?: Ronny Deila ledet Godset til seriegull i 2013. I 2014 kan han bli å finne i svensk fotball. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Denne uka har ryktene om at Ronny Deila er på vei bort fra Strømsgodset versert.

Molde har blitt nevnt som én mulighet, men er trolig uaktuelt, all den tid Deila har en klausul i kontrakten sin som sier at han ikke kan gå til en annen norsk klubb i kontraktsperioden.

Men svenske Malmö har også vært hyppig diskutert, og på sosiale medier gikk sågar ryktene om at telemarkingen hadde vært i Malmö tidligere i uka.

Kommenterer på mandag Nå skriver Drammens Tidende at Deila og den svenske seriemesteren er i forhandlinger.

Avisa hevder at Malmö har tilbudt den suksessfulle treneren en kontrakt, og at han tidiligere i uka var i den sør-svenske byen for å snakke med ledelsen i klubben.

Drammens Tidende skriver også at Deilas agent Tore Pedersen skal være i forhandlinger med Malmö. Da avuisa oppsøkte Deila hjemme i Lier, ønsket han ikke å uttale seg om saken.

- Jeg har ferie nå, og kommenterer dette mandag, sa Deila til Drammens Tidende, før han lukket døren.

Ukjent for Espeseth Daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, sier til Dagbladet at dette ikke er noe han kjenner til.

- Vi har ikke fått noen henvendelser fra noen klubber på Deila, sier han.

Han sier videre at han og klubben forholder seg til den kontrakten de har med Deila.

-Vi gir ingen uttalelser på noen verken spillere eller trenere. Han har to år igjen av kontrakten sin hos oss. Han har gjort en utmerket jobb hos oss, og jeg håper han fullfører den. Noe mer enn kan jeg ikke si, sier Espeseth.

Erstatter Norling? 38-åringen har to år igjen av kontrakten i Strømsgodset, så drammenserne har derfor krav på en kompensasjon hvis Deila skulle forsvinne over grensa i øst.

Malmö har stått uten hovedtrener siden Rikard Norling forlot klubben i fjor. Norling tok som kjent over Brann.

Verken sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, eller Deilas agent Tore Pedersen har svart på Dagbladets henvendelser i kveld.