CELTIC-MANAGER:  Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix
CELTIC-MANAGER: Ronny Deila. Foto: NTB ScanpixVis mer

Deila etter oppstyr på pub: - Ta bilde når jeg jogger neste gang

... eller gjør andre positive ting.

(Dagbladet): Etter en famlende start hentet Ronny Deila seg mesterlig inn som manager i Celtic. Klubben vant både serien og ligacupen, og nå forbereder Deila en ny sesong.

Nordmannen har også fått tid til en ferie - blant annet på Kanariøyene - der det dukket opp en video fra en pub. Puben heter Dicey Reilly.

Om Deila trodde han skulle få svinge et beger eller tre i ro og mak, tok han feil. På plass var noen Celtic-supportere. Det endte med at han vartet opp med varemerket «Ronny Roar». Og et v-tegn. Det ble kort og godt en sekvens med litt hæla i taket.

Overrasket Ifølge den skotske utgaven av The Sun (krever innlogging) lot Deila seg overraske over oppmerksomheten pubbesøket fikk.

- Uansett hvor du er i verden blir du sett, sier han.

- Det er noe jeg må lære meg i denne jobben. Jeg forstår det.

Han utdyper:

- Jeg hadde en rolig dag, og gjorde ikke noe galt. Jeg måtte gjøre sprøere ting enn dette for å få overskrifter Norge. Forhåpentligvis tar dere bilde av meg når jeg jogger eller gjør andre positive ting neste gang.

Og slike uttalelser fenger åpenbart skottene. Episoder som sensasjonaliseres møtes med humor og fleip - ingen pekefinger, fnys og forakt.

Utfordrende andreår Samtidig er Deila klar på at han går inn i sitt utfordrende andreår i Celtic. Serien skal du bare vinne når du jobber under Celtic-emblemet.

Men den kommende sesongen handler mye om Champions League, turneringen klubben på latterlig vis klarte å rote seg bort fra forrige sesong.

Deila sier:

- Hver dag ser jeg for meg at vi kommer inn i gruppespillet. Det er målet, sier han, ifølge skotske The Herald.

Islandske Stjarnan er første motstander i kvaliken.