Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila fikk gammel kjenning som assistent

Haakon Lunov blir Ronny Deilas nye assistenttrener i Vålerenga. 35-åringen har tidligere jobbet med Deila i både Strømsgodset og Celtic.

NY ASSISTENT: Ronny Deila får med seg Haakon Lunov i Vålerenga-støtteapparatet neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NY ASSISTENT: Ronny Deila får med seg Haakon Lunov i Vålerenga-støtteapparatet neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ansettelsen ble offentliggjort på Vålerengas hjemmeside mandag.

Lunov ble assistenttrener og analysesjef under Deila i Strømsgodset i 2011. Oslo-mannen var også med en periode til Skottland, før han dro tilbake til Drammen. Nå gjenforenes de to i Vålerenga.

- Haakon er en veldig god trener som jeg kjenner godt fra før. Han kommer til å passe godt inn i det teamet vi har her og bli en stor ressurs for oss, sier Deila til klubbens nettsted.

Lunov har signert en kontrakt ut 2020.

- Først og fremst er jeg både stolt og veldig glad for å være på plass i Vålerenga. Jeg er en ambisiøs fyr som er tydelig og strukturert, og disse komponentene tror jeg kan være med å løfte det solide teamet som allerede er her, sier Lunov.

-Jeg kommer til å ha det overordnet ansvaret for å komplementere analysearbeidet inn i treninga, men vi er et team som skal jobbe tett sammen for å få det beste ut av spillerne. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, legger han til.

Lunov har også hatt roller i Everton og Odd.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!